Pahare cafea pentru vending

Pahare cafea pentru vending

Paharele de cafea sunt o parte importanta a procesului de vanzare pentru automate vending, atat pentru afacerea ta, cat si pentru clienti. Paharele de cafea reprezinta o modalitate excelenta de branding, de pozitionare a afacerii tale precum calitate, respect fata de clienti si atitudine.

Stim cu totii cat de mult iubesc clientii o cafea buna, pe care sa o ia cu ei pe drum. Daca te afli in afacerea cu aparate vending de cafea sau alte bauturi calde, atunci noi suntem furnizorul pentru tine: DAIR Comexim! Noi te putem ajuta sa ai un stoc consistent de pahare cafea pentru aparate vending, de calitate, in normele legislative actuale.

Poti comanda chiar azi de la noi pahare de cafea! De la pahare de unica folosita, pana la capace de pahare cafea si alte accesorii, Dair Comexim este furnizorul perfect pentru tine! In plus, iti oferim cateva indicatii extrem de valoroase pentru afacerea ta! Citeste in continuare!

Specificații armonizate privind marcarea paharelor pentru băuturi

  1. Pe paharele pentru băuturi fabricate parțial din plastic trebuie aplicat următorul marcaj:

Notă: linia neagră din jurul marcajului nu face parte din acesta. Singurul scop al acesteia este să facă vizibilă pe pagina albă conturul alb subțire al marcajului.

Prin derogare de la prima teză de la prezentul punct, marcajul de pe ambalajul paharelor pentru băuturi fabricate parțial din plastic introduse pe piață înainte de 4 iulie 2022 poate fi aplicat cu ajutorul unui autocolant.

  1. Pe paharele pentru băuturi fabricate în întregime din plastic trebuie aplicat fie marcajul imprimat, fie marcajul gravat/ gofrat: 
Imprimat

Notă: linia neagră din jurul marcajului nu face parte din acesta. Singurul scop al acestora este să asigure contrastul cu pagina albă. 
Prin derogare de la prima teză de la prezentul punct, marcajul de pe ambalajul paharelor pentru băuturi fabricate integral din plastic introduse pe piață înainte de 4 iulie 2022 poate fi aplicat cu ajutorul unui autocolant. 
Gravat/gofrat Notă: linia neagră din jurul marcajului și fundalul gri nu fac parte din acesta. Singurul scop al acestora este să asigure contrastul cu pagina albă.

  1. Marcajele pentru paharele pentru băuturi fabricate parțial din plastic trebuie să respecte cerințele prevăzute la prezentul punct.


(a) Poziția marcajului 


(i) Pahare obișnuite:

Marcajul se aplică orizontal pe suprafața exterioară a paharului, departe de margine, pentru a evita contactul cu gura consumatorului atunci când acesta bea. Marcajul nu trebuie aplicat pe partea de jos a bazei paharului.

Pahare vending carton 

Ce pahare cafea pot folosi pentru aparate vending?

Exista o gama larga de pahare de cafea cu marimi standard din care poti alege, insa daca iti doresti un anumit volum sau un anumit design, cu siguranta ca vom gasi impreuna cea mai buna solutie. Suntem deschisi la comunicare si ne dorim sa te ajutam sa ai cele mai bune rezultate cu afacerea ta! Intra in contact cu noi si cere o oferta acum!

Cum pot comanda pahare de cafea pentru afacerea mea?

Paharele de cafea vin in set si sunt destinate afacerilor tip HoReCa sau birouri unde traficul este intens si consumul de cafea buna asemenea! Suntem furnizorul numarul 1 pentru expressoare cafea clasice sau automate, automate vending, iti oferim cele mai bune solutii, cu livrare direct la usa afacerii tale!