Cariere Dair Comexim

Cariera ta la DAIR COMEXIM 2000

Esti in cautarea unui loc de munca stabil, relaxat si intr-un domeniu in continua dezvoltare, ce iti va oferi mereu provocari interesante, posibilitatea de a cunoaste oameni noi? La DAIR COMEXIM 2000 suntem in continua dezvoltare, ne extindem si cautam alaturi de noi oameni seriosi, activi, cu spirit de echipa, dornici de a ajuta aceasta companie sa creasca, alaturi de noi. Cautam colegi care cred in aceleasi valori ca noi:

  • Comunicarea este extrem de importanta pentru noi, ascultam si incurajam colegii, echipa, sa se exprime
  • Dezvoltarea stabila si cresterea sanatoasa a companiei noastre este extrem de importanta. Cautam in echipa noastra oameni ca vad potentialul acestei afaceri si care sunt dispusi sa isi asume resposabilitati impreuna cu noi.
  • Pasiune si educatie - esti pregatit sa cresti alaturi de noi? Cautam oameni dornici sa se dezvolte personal si profesional, pentru binele intregii echipe.
  • Respect reciproc - impreuna facem parte dintr-o echipa in care fiecare membru isi atinge potentialul.
  • Sustinere si implicare - compania noastra are sediul in Dragomiresti, stim ca transportul si accesul sunt mai grele, insa noi chiar meritam efortul. Suntem in cautare de colegi activi si implicati, gata pentru a face o schimbare in bine, pentru noi si cariera lor!

Esti pregatit? Trimite-ne CV-ul tau pe email office@dair.ro 

 

Dair Comexim ofera cele mai bune preturi pentru automate vending (vending machine, profesional vending, tonomate, distribuitoare, distribuitoare automate) de cafea, bauturi reci si calde, snacks sau alte produse, pentru toate orasele din Romania: Bucuresti, Ilfov, Alba Iulia, Arad, Pitesti, Bacau, Oradea, Bistrita, Botosani, Braila, Brasov, Buzau, Calarasi, Resita, Cluj Napoca, Constanta, Sfantu Gheorghe, Targoviste, Craiova, Galati, Giurgiu, Targu Jiu, Miercurea Ciuc, Deva, Slobozia, Iasi, Buftea, Baia Mare, Drobeta Turnu Severin, Targu Mures, Piatra Neamt, Slatina, Ploiesti, Zalau, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Alexandria, Timisoara, Tulcea, Ramnicu Valcea, Vaslui, Focsani

Oferim de asemenea produse vending pentru automate si distribuitoare, solutii complete pentru vending dar si service vending (reparatii automate vending). Oferim service automate noi dar si second hand.

Poate ca te intrebi unde poti plasa un aparat vending in spatiul afacerii tale, la birou, in sala de asteptare sau in magazin.

Raspunsul la aceasta intrebare este extrem de simplu! Suni la Dair Comexim si te sfatuim pe loc! Suntem un furnizor de incredere, cu o vasta experienta in piata de automate si aparate vending, si te vom sfatui unde poti plasa acest automat vending!

Suntem in parteneriat cu brand-uri renumite si de incredere in domeniu vending si de aceea iti putem oferi o gama foarte vasta de aparate vending de diverse marimi, ce se pot adapta nevoilor tale de spatiu.

In plus, consultantii nostri te ghideaza si te sfatuiesc permanent pentru a face mereu cea mai buna alegere, pentru clientii si angajatii tai!

Fie ca esti in cautare de o solutie vending pentru cafeneaua ta, magazinul, sala de asteptare, fabrica sau biroul tau, noi te vom oferta cu o selectie premium de aparate vending perfect adaptate bugetului tau, cu o gama vasta de functii!

Website SEO by AYSA.ai SEO