Cum comand Automate vending

Cum comanzi echipamente si produse consumabile pentru vending?

Atunci cand esti in cautare de automate de cafea, expressoare de cafea, tonomate de cafea pentru afacerea ta, cel mai de incredere furnizor pentru tine, cu experienta vasta pe piata din Romania este DAIR COMEXIM 2000.

Suntem distribuitori cu o prezenta pe piata din Romania de peste 20 de ani, dedicati pentru B2B si HoReCa. Produsele noastre sunt disponibile doar pe baza de cerere oferta, in functie de nevoile afacerii tale, iti vom raspunde prompt cu o oferta personalizata. Iata care sunt pasii pentru comanda:

  1. Alegi produsele dorite de pe website, browsand categoriile speciale create si filtrele dedicate. Este extrem de simplu si convenabil sa gasesti produsele de care ai nevoie in functie de brand sau specificatii
  2. Dupa ce ai terminat de ales produsele, ne trimiti solicitarea de oferta prin completarea formularului de cerere din pagina dedicata.
  3. Dupa primirea cererii de oferta, un reprezentant commercial Dair Comexim 2000 te contacta pentru incheierea unui contract de distributie.
  4. Documentele necesare incheierii acestui contract sunt: Certificat de inregistrare companie, Act de identitate reprezentant si CI administrator (daca difera de reprezentant).
  5. Ulterior veti primi oferta solicitata, prompt, pe email, impreuna cu toate conditiile comerciale. In cazul agreerii acesteia, se trece la semnarea contractului.
  6. Dupa semanrea contractului, vei primi si user si parola de acces in website pentru viitoare referinte.
  7. Pentru orice alte intrebari, iti ramanem la dispozitie. Foloseste pagina de contact pentru a intra in legatura cu echipa noastra!

Dair Comexim ofera cele mai bune preturi pentru automate vending (vending machine, profesional vending, tonomate, distribuitoare, distribuitoare automate) de cafea, bauturi reci si calde, snacks sau alte produse, pentru toate orasele din Romania: Bucuresti, Ilfov, Alba Iulia, Arad, Pitesti, Bacau, Oradea, Bistrita, Botosani, Braila, Brasov, Buzau, Calarasi, Resita, Cluj Napoca, Constanta, Sfantu Gheorghe, Targoviste, Craiova, Galati, Giurgiu, Targu Jiu, Miercurea Ciuc, Deva, Slobozia, Iasi, Buftea, Baia Mare, Drobeta Turnu Severin, Targu Mures, Piatra Neamt, Slatina, Ploiesti, Zalau, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Alexandria, Timisoara, Tulcea, Ramnicu Valcea, Vaslui, Focsani

Oferim de asemenea produse vending pentru automate si distribuitoare, solutii complete pentru vending dar si service vending (reparatii automate vending). Oferim service automate noi dar si second hand.

Poate ca te intrebi unde poti plasa un aparat vending in spatiul afacerii tale, la birou, in sala de asteptare sau in magazin.

Raspunsul la aceasta intrebare este extrem de simplu! Suni la Dair Comexim si te sfatuim pe loc! Suntem un furnizor de incredere, cu o vasta experienta in piata de automate si aparate vending, si te vom sfatui unde poti plasa acest automat vending!

Suntem in parteneriat cu brand-uri renumite si de incredere in domeniu vending si de aceea iti putem oferi o gama foarte vasta de aparate vending de diverse marimi, ce se pot adapta nevoilor tale de spatiu.

In plus, consultantii nostri te ghideaza si te sfatuiesc permanent pentru a face mereu cea mai buna alegere, pentru clientii si angajatii tai!

Fie ca esti in cautare de o solutie vending pentru cafeneaua ta, magazinul, sala de asteptare, fabrica sau biroul tau, noi te vom oferta cu o selectie premium de aparate vending perfect adaptate bugetului tau, cu o gama vasta de functii!

Website SEO by AYSA.ai SEO