Preturi de importator

Preturi de importator - cele mai bune preturi la aparate vending, pentru tine si afacerea ta! Cu o experienta vasta in domeniu, DAIR Comexim iti ofera aparaturi si distribuitoare vending noi noute la pret de importator. Iti oferim consultanta si tinem legatura cu tine pentru solutii complete pentru vending, cu livrare nationala, impreuna cu un pachet complet de consumabile, servicii de instalare, service dedicat, piese de schimb si consultanta avizata. 

preturi de importator automate vending

Dair Comexim ofera cele mai bune preturi pentru automate vending de cafea sau bauturi pentru toate orasele din Romania: Alba Iulia, Arad, Pitesti, Bacau, Oradea, Bistrita, Botosani, Braila, Brasov, Buzau, Calarasi, Resita, Cluj Napoca, Constanta, Sfantu Gheorghe, Targoviste, Craiova, Galati, Giurgiu, Targu Jiu, Miercurea Ciuc, Deva, Slobozia, Iasi, Buftea, Baia Mare, Drobeta Turnu Severin, Targu Mures, Piatra Neamt, Slatina, Ploiesti, Zalau, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Alexandria, Timisoara, Tulcea, Ramnicu Valcea, Vaslui, Focsani

Cum functioneaza?

Asteptam cu interes sa ne contactezi pentru a discuta o cerere de oferta sau o intalnire in care sa stabilim urmatorii pasi pentru afacerea ta!

Intra pe site-ul nostru si selecteaza aparatura vending perfecta pentru afacerea ta. Ai in pagina de produs afisate specificatiile tehnice asociate brandului si modelului ales. O data ce te-ai decis, completeza formularul de cerere oferta si apoi vei fi preluat de un consultant avizat DAIR.

Echipa noastra este formata din experti in domeniu, oameni cu vasta experienta in aparatura vending, care iti poate contura imediat o oferta potrivita afacerii tale. Fie ca esti la inceput de drum cu business-ul tau, fie ca ai o afacere de ani si ani de zile, suntem partenerul potrivit pentru tine. Pentru ca, pe langa preturi importator, venim si cu un bagaj impresionant de cunostinte, consultanta avizata atat in achizitionarea aparaturii, cat si pentru service si piese de schimb, instalare, consumabile si solutiile de plata ideal integrate afacerii tale. 

Preturi de importator pentru aparate vending

Suntem Dair Comexim si avem cea mai larga selectie de automate de vanzare, cea mai noua tehnologie si servicii complete pentru livrare aparate vending, instalare, consumabile potrivite, reparatii, piese de schimb si instruire, alaturi de consultanta.

 

Dair Comexim ofera cele mai bune preturi pentru automate vending (vending machine, profesional vending, tonomate, distribuitoare, distribuitoare automate) de cafea, bauturi reci si calde, snacks sau alte produse, pentru toate orasele din Romania: Bucuresti, Ilfov, Alba Iulia, Arad, Pitesti, Bacau, Oradea, Bistrita, Botosani, Braila, Brasov, Buzau, Calarasi, Resita, Cluj Napoca, Constanta, Sfantu Gheorghe, Targoviste, Craiova, Galati, Giurgiu, Targu Jiu, Miercurea Ciuc, Deva, Slobozia, Iasi, Buftea, Baia Mare, Drobeta Turnu Severin, Targu Mures, Piatra Neamt, Slatina, Ploiesti, Zalau, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Alexandria, Timisoara, Tulcea, Ramnicu Valcea, Vaslui, Focsani

Oferim de asemenea produse vending pentru automate si distribuitoare, solutii complete pentru vending dar si service vending (reparatii automate vending). Oferim service automate noi dar si second hand.

Poate ca te intrebi unde poti plasa un aparat vending in spatiul afacerii tale, la birou, in sala de asteptare sau in magazin.

Raspunsul la aceasta intrebare este extrem de simplu! Suni la Dair Comexim si te sfatuim pe loc! Suntem un furnizor de incredere, cu o vasta experienta in piata de automate si aparate vending, si te vom sfatui unde poti plasa acest automat vending!

Suntem in parteneriat cu brand-uri renumite si de incredere in domeniu vending si de aceea iti putem oferi o gama foarte vasta de aparate vending de diverse marimi, ce se pot adapta nevoilor tale de spatiu.

In plus, consultantii nostri te ghideaza si te sfatuiesc permanent pentru a face mereu cea mai buna alegere, pentru clientii si angajatii tai!

Fie ca esti in cautare de o solutie vending pentru cafeneaua ta, magazinul, sala de asteptare, fabrica sau biroul tau, noi te vom oferta cu o selectie premium de aparate vending perfect adaptate bugetului tau, cu o gama vasta de functii!

Website SEO by AYSA.ai SEO