Service Automate vending - Multimarca - Reparatii automate vending

Service Automate VendingO echipa tehnica este la dispozitia dumneavoastra pentru identificarea si solutionarea problemelor aparute la distribuitoarele automate.

Contractul de service include urmatoarele:

 • ▶ deplasarea unui tehnic lunar la aparat, in vederea unei constatari, revizii;
 • ▶ deplasarea in regim preferential si de urgenta in cazul solicitarilor.( aparitia unor defectiuni accidentale).
 • ▶ Igienizare aparat;
 • ▶ Inlocuire garnituri uzate;
 • ▶ Gresare grup cafea;
 • ▶ Reglare aparat (rasnita; gramaj; etc.);
 • ▶ Diagnosticarea unor uzuri aparute la anumite componente sau subansamble si instiintarea beneficiarului cu propunerea de inlocuire, pentru a evita distrugerea altor piese;
 • ▶ Manopera in cazul unor reparatii care necesita inlocuire de piese sau subansamble;
 • ▶ Instruirea personalului de deservire pentru buna exploatare a echipamentului.

De asemenea pentru a veni in sprijinul clientilor, oferta noastra de servicii mai include :

 • ▶ consultanta tehnica gratuita in vederea achizitionarii unor echipamente noi astfel incat acestea sa corespunda cat mai bine cerintelor dumneavoastra.
 • ▶ oferirea de consumabile de cea mai buna calitate in vederea realizarii unei satisfactii depline, a dumneavoastra si a clientilor dumneavoastra dar si pentru a mari la maximum posibil durata de viata a echipamentelor.

Contacteaza-ne acum:

office@dair.ro

Dair Comexim ofera cele mai bune preturi pentru automate vending (vending machine, profesional vending, tonomate, distribuitoare, distribuitoare automate) de cafea, bauturi reci si calde, snacks sau alte produse, pentru toate orasele din Romania: Bucuresti, Ilfov, Alba Iulia, Arad, Pitesti, Bacau, Oradea, Bistrita, Botosani, Braila, Brasov, Buzau, Calarasi, Resita, Cluj Napoca, Constanta, Sfantu Gheorghe, Targoviste, Craiova, Galati, Giurgiu, Targu Jiu, Miercurea Ciuc, Deva, Slobozia, Iasi, Buftea, Baia Mare, Drobeta Turnu Severin, Targu Mures, Piatra Neamt, Slatina, Ploiesti, Zalau, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Alexandria, Timisoara, Tulcea, Ramnicu Valcea, Vaslui, Focsani

Oferim de asemenea produse vending pentru automate si distribuitoare, solutii complete pentru vending dar si service vending (reparatii automate vending). Oferim service automate noi dar si second hand.

Poate ca te intrebi unde poti plasa un aparat vending in spatiul afacerii tale, la birou, in sala de asteptare sau in magazin.

Raspunsul la aceasta intrebare este extrem de simplu! Suni la Dair Comexim si te sfatuim pe loc! Suntem un furnizor de incredere, cu o vasta experienta in piata de automate si aparate vending, si te vom sfatui unde poti plasa acest automat vending!

Suntem in parteneriat cu brand-uri renumite si de incredere in domeniu vending si de aceea iti putem oferi o gama foarte vasta de aparate vending de diverse marimi, ce se pot adapta nevoilor tale de spatiu.

In plus, consultantii nostri te ghideaza si te sfatuiesc permanent pentru a face mereu cea mai buna alegere, pentru clientii si angajatii tai!

Fie ca esti in cautare de o solutie vending pentru cafeneaua ta, magazinul, sala de asteptare, fabrica sau biroul tau, noi te vom oferta cu o selectie premium de aparate vending perfect adaptate bugetului tau, cu o gama vasta de functii!

Website SEO by AYSA.ai SEO