Despre Dair

Despre Dair - ComeximDAIR COMEXIM 2000 SRL este furnizor de echipamente si produse consumabile pentru segmentul de vending in Romania. Apartinand Gierre Holding, DAIR a intrat pe piata din Romania, in anul 1999, devenind in scurt timp un jucator important pe piata de vending, prin prisma ofertei de solutii destinate operatorilor.

SC DAIR COMEXIM 2000 a demarat in cursul anului 2006 procesul de implementare a unui sistem de management al calitatii obtinand certificatului ISO 9001:2001. In anul 2009, am obtinut certificatul ISO 9001:2008. Conform ultimelor actualizari din domeniul calitatii, la capatul unui proces de recertificare, in 2018 am obtinut certificarea ISO 9001:2015.

STRATEGIE
Strategia noastra integrata de business include furnizarea celor mai performante echipamente de vending, a celor mai bune oferte de produse consumabile, suport si consultanta permanenta pentru partenerii nostri.

MISIUNE
Prezenti pe piata romaneasca de peste 20 ani, misiunea DAIR este aceea de a furniza cele mai bune produse si servicii personalizate pentru fiecare client.

VEZI AICI SERVICE

Dair Comexim ofera cele mai bune preturi pentru automate vending de cafea sau bauturi pentru toate orasele din Romania: Alba Iulia, Arad, Pitesti, Bacau, Oradea, Bistrita, Botosani, Braila, Brasov, Buzau, Calarasi, Resita, Cluj Napoca, Constanta, Sfantu Gheorghe, Targoviste, Craiova, Galati, Giurgiu, Targu Jiu, Miercurea Ciuc, Deva, Slobozia, Iasi, Buftea, Baia Mare, Drobeta Turnu Severin, Targu Mures, Piatra Neamt, Slatina, Ploiesti, Zalau, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Alexandria, Timisoara, Tulcea, Ramnicu Valcea, Vaslui, Focsani