Despre Dair

Despre Dair - ComeximDAIR COMEXIM 2000 SRL este furnizor de echipamente si produse consumabile pentru segmentul de vending in Romania. Apartinand Gierre Holding, DAIR a intrat pe piata din Romania, in anul 1999, devenind in scurt timp un jucator important pe piata de vending, prin prisma ofertei de solutii destinate operatorilor.

SC DAIR COMEXIM 2000 a demarat in cursul anului 2006 procesul de implementare a unui sistem de management al calitatii obtinand certificatului ISO 9001:2001. In anul 2009, am obtinut certificatul ISO 9001:2008. Conform ultimelor actualizari din domeniul calitatii, la capatul unui proces de recertificare, in 2018 am obtinut certificarea ISO 9001:2015.

STRATEGIE
Strategia noastra integrata de business include furnizarea celor mai performante echipamente de vending, a celor mai bune oferte de produse consumabile, suport si consultanta permanenta pentru partenerii nostri.

MISIUNE
Prezenti pe piata romaneasca de peste 20 ani, misiunea DAIR este aceea de a furniza cele mai bune produse si servicii personalizate pentru fiecare client.

VEZI AICI SERVICE

VEZI AICI SOLUTII COMPLETE PIESE VENDING

Targuri si expozitii

Suntem adeptii interactiunii de orice fel, online, offline, dar si prin prezenta la targuri de profil. Credem cu tarie ca relatiile umane sunt cele care anima o afacere, astfel incat participam cu incredere si nerabdare la targuri de vending din Romania.

Certificari de calitate

Credem in sistemele de managament iar pentru asta am implementat standarde de calitate atat ca servicii dar si ca produse. Suntem mandrii ca putem oferi acest lucru clientilor nostri.

Cariere la Dair Comexim

Intr-o piata competitiva, in care fiecare cautam cel mai bun loc de munca, noi, la DAIR, credema in oameni inainte de bani, credem in satisfactia muncii implinite.

Studii de caz

De-a lungul anilor am oferit solutii de vending pentru diverse afaceri, mici si mari, solutii simple sau complexe. Aici poti vedea cateva exemple de succes!

Partenerii nostri

 1. LionLink - advisors
 2. Bransamente Electrice
 3. Dosinescu Marius
 4. Anvelope online - AnveloTotal
 5. Simora - Magazin bijuterii
 6. TotalPR - agentie PR
 7. SpotLegal.io
 8. ProTrading.info
 9. Apartamente Bragadiru
 10. Petr.Fit
 11. Dose of Joanna
 12. Cabinet Stomatologic Bucuresti
 13. Aysa.ai - Automated SEO
 14. Facturis Online

Dair Comexim ofera cele mai bune preturi pentru automate vending (vending machine, profesional vending, tonomate, distribuitoare, distribuitoare automate) de cafea, bauturi reci si calde, snacks sau alte produse, pentru toate orasele din Romania: Bucuresti, Ilfov, Alba Iulia, Arad, Pitesti, Bacau, Oradea, Bistrita, Botosani, Braila, Brasov, Buzau, Calarasi, Resita, Cluj Napoca, Constanta, Sfantu Gheorghe, Targoviste, Craiova, Galati, Giurgiu, Targu Jiu, Miercurea Ciuc, Deva, Slobozia, Iasi, Buftea, Baia Mare, Drobeta Turnu Severin, Targu Mures, Piatra Neamt, Slatina, Ploiesti, Zalau, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Alexandria, Timisoara, Tulcea, Ramnicu Valcea, Vaslui, Focsani

Oferim de asemenea produse vending pentru automate si distribuitoare, solutii complete pentru vending dar si service vending (reparatii automate vending). Oferim service automate noi dar si second hand.

Poate ca te intrebi unde poti plasa un aparat vending in spatiul afacerii tale, la birou, in sala de asteptare sau in magazin.

Raspunsul la aceasta intrebare este extrem de simplu! Suni la Dair Comexim si te sfatuim pe loc! Suntem un furnizor de incredere, cu o vasta experienta in piata de automate si aparate vending, si te vom sfatui unde poti plasa acest automat vending!

Suntem in parteneriat cu brand-uri renumite si de incredere in domeniu vending si de aceea iti putem oferi o gama foarte vasta de aparate vending de diverse marimi, ce se pot adapta nevoilor tale de spatiu.

In plus, consultantii nostri te ghideaza si te sfatuiesc permanent pentru a face mereu cea mai buna alegere, pentru clientii si angajatii tai!

Fie ca esti in cautare de o solutie vending pentru cafeneaua ta, magazinul, sala de asteptare, fabrica sau biroul tau, noi te vom oferta cu o selectie premium de aparate vending perfect adaptate bugetului tau, cu o gama vasta de functii!

Website SEO by AYSA.ai SEO