Bianchi Vending

Bianchi Vending

Bianchi Vending

BIANCHI INDUSTRY SPA (text preluat si tradus din site-ul producatorului)

PRIVIND VIITORUL PESTE 50 DE ANI. Parte a Bianchi Industry, o firma condusa cu succes de familia Trapletti, Bianchi Vending una dintre cele mai importante marci italiene, specializata in productia de masini automate de vanzare pentru sectorul Vending. Concentrata continuu pe dezvoltarea tehnologiilor care interpreteaza cel mai bine noile practici de consum, Bianchi Vending transforma o pauza de cafea intr-o experienta satisfacatoare si personalizabila. Clientul, indiferent daca este consumatorul final sau oricine gestioneaza automatele Bianchi pentru a creste afacerea, se afla in centrul unei strategii de dezvoltare care vizeaza satisfactia deplina. Acest obiectiv este urmarit cu pasiune si expertiza de o echipa de profesionisti care, prin munca lor, au reusit sa stabileasca produsele Bianchi Vending si „Made in Italy” drept adevarate puncte de referinta pentru piata globala de distributie automata a alimentelor. CALITATE SI CERTIFICARI Bianchi Industry isi propune sa fie lider inovator pentru produse, procese si servicii in domeniul Vending, intr-o continua imbunatatire si progres tehnologic. Acest obiectiv ambitios aduce la un proces de optimizare si reinnoire constanta prin intermediul unei integrari intre sistemele de gestionare supuse imbunatatirii, considerand ca prioritati atat calitatea, serviciul si fiabilitatea produsului, cat si: satisfactia clientilor, respectarea prescriptiilor legale si orice alte cerinte stabilite, securitatea in mediul de lucru si imbunatatirea propriilor performante de mediu. UN ANGAJAMENT CU REZULTATE CONCRETE Focusul nostru este, indreptat catre toate locurile in care sunt utilizate produsele Bianchi Industry. Acesta este motivul pentru care investim in tehnologii avansate care ofera performante ridicate impreuna cu un impact redus asupra mediului. Printre acestea se numara modul de economisire a energiei, un dispozitiv pentru programarea benzilor de timp cand temperatura boilerului este redusa si consumul de energie redus; Tehnologie LED (in locul neonului „traditional”), care creste eficienta si reduce consumul, garantand in acelasi timp iluminarea cu rezultate estetice si functionale excelente; si un senzor pentru a detecta prezenta canilor, datorita carora bauturile pot fi distribuite direct in cana fara a utiliza recipiente de plastic. Din nou in acest sens, toate distribuitoarele automate Bianchi pot fi utilizate cu pahare de hartie si agitatoare din lemn pentru a incuraja utilizarea de materiale ecologice in loc de plastic de unica folosinta. Acestea sunt doar cateva exemple ale angajamentului nostru fata de mediu; un angajament facut nu doar din cuvinte, ci din actiuni si rezultate concrete, dupa cum demonstreaza increderea depusa in noi de-a lungul anilor de catre clientii nostri.

VEzi ca Grila Lista

Elementele 1-12 din 16

Pagina
pe pagina
Seteaza directie descrescatoare
VEzi ca Grila Lista

Elementele 1-12 din 16

Pagina
pe pagina
Seteaza directie descrescatoare

Dair Comexim ofera cele mai bune preturi pentru automate vending (vending machine, profesional vending, tonomate, distribuitoare, distribuitoare automate) de cafea, bauturi reci si calde, snacks sau alte produse, pentru toate orasele din Romania: Bucuresti, Ilfov, Alba Iulia, Arad, Pitesti, Bacau, Oradea, Bistrita, Botosani, Braila, Brasov, Buzau, Calarasi, Resita, Cluj Napoca, Constanta, Sfantu Gheorghe, Targoviste, Craiova, Galati, Giurgiu, Targu Jiu, Miercurea Ciuc, Deva, Slobozia, Iasi, Buftea, Baia Mare, Drobeta Turnu Severin, Targu Mures, Piatra Neamt, Slatina, Ploiesti, Zalau, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Alexandria, Timisoara, Tulcea, Ramnicu Valcea, Vaslui, Focsani

Oferim de asemenea produse vending pentru automate si distribuitoare, solutii complete pentru vending dar si service vending (reparatii automate vending). Oferim service automate noi dar si second hand.

Poate ca te intrebi unde poti plasa un aparat vending in spatiul afacerii tale, la birou, in sala de asteptare sau in magazin.

Raspunsul la aceasta intrebare este extrem de simplu! Suni la Dair Comexim si te sfatuim pe loc! Suntem un furnizor de incredere, cu o vasta experienta in piata de automate si aparate vending, si te vom sfatui unde poti plasa acest automat vending!

Suntem in parteneriat cu brand-uri renumite si de incredere in domeniu vending si de aceea iti putem oferi o gama foarte vasta de aparate vending de diverse marimi, ce se pot adapta nevoilor tale de spatiu.

In plus, consultantii nostri te ghideaza si te sfatuiesc permanent pentru a face mereu cea mai buna alegere, pentru clientii si angajatii tai!

Fie ca esti in cautare de o solutie vending pentru cafeneaua ta, magazinul, sala de asteptare, fabrica sau biroul tau, noi te vom oferta cu o selectie premium de aparate vending perfect adaptate bugetului tau, cu o gama vasta de functii!

Website SEO by AYSA.ai SEO