FAS Vending

FAS Vending

FAS Vending
FAS INTERNATIONAL S.R.L. (text preluat si tradus din site-ul producatorului)

Istoria FAS Vending

Afacerea a început în 1967 în grădina casei Adriani, iar mai târziu în 1968 a fost înființată FAS. Din strălucita intuiție a fondatorului, Antonio Adriani, cu mașina sa cu zece discuri și un singur motor, FAS rămâne astăzi o realitate a familiei Adriani, sinonim cu excelența, cercetare pentru calitațea produselor și, mai presus de toate, a serviciilor. Compania este liderul incontestabil pe o piață de nișă în continuă evoluție și este unul dintre cei mai importanți actori europeni din sectorul vending. Acum, pentru noua generație FAS, prezentul și viitorul reprezintă o provocare care trebuie confruntată cu acelasi entuziasm și pasiune ca si pana acum.

Producție italiană

Produsele FAS sunt fabricate exclusiv în fabrica din Schio (VI), Italia, un complex care se întinde pe o suprafață de 20.000 m2 și unde capacitatea de producție anuală poate ajunge la 30.000 de unități fără alte investiții specifice. Acordând o atenție constantă calității produselor și proceselor de fabricație ale companiei, FAS a obținut o serie de certificări importante, care demonstrează angajamentul său față de calitate, inclusiv ISO 9001 și ISO 14001. Având în vedere aceste obiective, FAS a ales să urmeze liniile directoare UNI-INAIL pentru siguranța muncii.

Economisirea energiei și respectarea mediului

FAS și-a proiectat și fabricat întotdeauna produsele având în vedere mediul înconjurător, producând automate automate eficiente din punct de vedere energetic. Acest lucru a fost realizat prin cercetări ample și implementarea tehnologiilor avansate și moderne.

VEzi ca Grila Lista

Elementele 1-12 din 17

Pagina
pe pagina
Seteaza directie descrescatoare
VEzi ca Grila Lista

Elementele 1-12 din 17

Pagina
pe pagina
Seteaza directie descrescatoare

Dair Comexim ofera cele mai bune preturi pentru automate vending (vending machine, profesional vending, tonomate, distribuitoare, distribuitoare automate) de cafea, bauturi reci si calde, snacks sau alte produse, pentru toate orasele din Romania: Bucuresti, Ilfov, Alba Iulia, Arad, Pitesti, Bacau, Oradea, Bistrita, Botosani, Braila, Brasov, Buzau, Calarasi, Resita, Cluj Napoca, Constanta, Sfantu Gheorghe, Targoviste, Craiova, Galati, Giurgiu, Targu Jiu, Miercurea Ciuc, Deva, Slobozia, Iasi, Buftea, Baia Mare, Drobeta Turnu Severin, Targu Mures, Piatra Neamt, Slatina, Ploiesti, Zalau, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Alexandria, Timisoara, Tulcea, Ramnicu Valcea, Vaslui, Focsani

Oferim de asemenea produse vending pentru automate si distribuitoare, solutii complete pentru vending dar si service vending (reparatii automate vending). Oferim service automate noi dar si second hand.

Poate ca te intrebi unde poti plasa un aparat vending in spatiul afacerii tale, la birou, in sala de asteptare sau in magazin.

Raspunsul la aceasta intrebare este extrem de simplu! Suni la Dair Comexim si te sfatuim pe loc! Suntem un furnizor de incredere, cu o vasta experienta in piata de automate si aparate vending, si te vom sfatui unde poti plasa acest automat vending!

Suntem in parteneriat cu brand-uri renumite si de incredere in domeniu vending si de aceea iti putem oferi o gama foarte vasta de aparate vending de diverse marimi, ce se pot adapta nevoilor tale de spatiu.

In plus, consultantii nostri te ghideaza si te sfatuiesc permanent pentru a face mereu cea mai buna alegere, pentru clientii si angajatii tai!

Fie ca esti in cautare de o solutie vending pentru cafeneaua ta, magazinul, sala de asteptare, fabrica sau biroul tau, noi te vom oferta cu o selectie premium de aparate vending perfect adaptate bugetului tau, cu o gama vasta de functii!

Website SEO by AYSA.ai SEO