Distribuitor automat bauturi calde FAS Mia E6 - Dair

Pentru produsele cu cerere mare asiguram un stoc permanent. Pentru produse speciale, pentru produse configurate conform solicitarilor clientului sau pentru produsele de nisa, termenul de livrare este situat intre doua si sase saptamani in functie de stocul producatorului, cantitate, perioada de tranzit, sau factori diversi.

Distribuitor automat bauturi calde FAS Mia E6

Evaluare:
0%
SKU
FAS MIA

Design atractiv si gama larga de produse, Fas Mia este automatul de bauturi calde cu o capacitate de 500 pahare si o tableta de 13.3" cu meniu si pictograme.

Conexiunea Wifi 2.0 asigura o conexiune stabila la internet pentru gestionarea tuturor servicilor online dedicate precum Fas Cloud +, platforma gratuita pentru gestionarea de la distanta a aparatelor tale Fas.

0,00 RON
Va rog sa ma sunati

Declinarea raspunderii

Caracteristicile tehnice, imaginile, descrierea produselor au caracter pur informativ. Producatorul isi rezerva dreptul de a modifica aceste aspecte fara o notificare prealabila. Produsul este prezentat in configuratia standard afisata. Solicitati unui reprezentant vanzari toate detaliile de care aveti nevoie pentru a putea configura si alege produsul care corespunde cel mai bine cerintelor dumneavoastra

 

Design atractiv si gama larga de produse, Fas Mia este automatul de bauturi calde cu o capacitate de 500 pahare si o tableta de 13.3" cu meniu si pictograme.

Conexiunea Wifi 2.0 asigura o conexiune stabila la internet pentru gestionarea tuturor servicilor online dedicate precum Fas Cloud +, platforma gratuita pentru gestionarea de la distanta a aparatelor tale Fas.

Gestionarea pieselor de schims este facilitata de uniformitatea componentelor utilizate pe linia Fas Mia cat si pe intreaga linie de productie Fas Bauturi Calde.

CARACTERISTICI TEHNICE:

Inaltime: 1700 mm

Lungime: 530 mm

Adancime: 580 mm

Greutate: 110 kg

Numar containere produse solubile: 6

Suprafetele si componentele usilor: Otel

Culori standard: Gri anodizat/Negru

Interfata: Tableta 13,3"

 

Mai multe informatii
Manufacturer FAS Vending SRL
Brand FAS
Versiune Bauturi Calde Espresso
Capacitate pahare: 500
Capacitate palete: 350
Nr. maxim de containere produse: 7
Numar boilere: 1
Conexiune retea apa: Da
Tensiune: 230V
Putere maxima 1560W
Lungime mm 530
Inaltime mm 1700
Latime mm 580
Tip display touch
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Distribuitor automat bauturi calde FAS Mia E6

Dair Comexim ofera cele mai bune preturi pentru automate vending (vending machine, profesional vending, tonomate, distribuitoare, distribuitoare automate) de cafea, bauturi reci si calde, snacks sau alte produse, pentru toate orasele din Romania: Bucuresti, Ilfov, Alba Iulia, Arad, Pitesti, Bacau, Oradea, Bistrita, Botosani, Braila, Brasov, Buzau, Calarasi, Resita, Cluj Napoca, Constanta, Sfantu Gheorghe, Targoviste, Craiova, Galati, Giurgiu, Targu Jiu, Miercurea Ciuc, Deva, Slobozia, Iasi, Buftea, Baia Mare, Drobeta Turnu Severin, Targu Mures, Piatra Neamt, Slatina, Ploiesti, Zalau, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Alexandria, Timisoara, Tulcea, Ramnicu Valcea, Vaslui, Focsani

Oferim de asemenea produse vending pentru automate si distribuitoare, solutii complete pentru vending dar si service vending (reparatii automate vending). Oferim service automate noi dar si second hand.

Poate ca te intrebi unde poti plasa un aparat vending in spatiul afacerii tale, la birou, in sala de asteptare sau in magazin.

Raspunsul la aceasta intrebare este extrem de simplu! Suni la Dair Comexim si te sfatuim pe loc! Suntem un furnizor de incredere, cu o vasta experienta in piata de automate si aparate vending, si te vom sfatui unde poti plasa acest automat vending!

Suntem in parteneriat cu brand-uri renumite si de incredere in domeniu vending si de aceea iti putem oferi o gama foarte vasta de aparate vending de diverse marimi, ce se pot adapta nevoilor tale de spatiu.

In plus, consultantii nostri te ghideaza si te sfatuiesc permanent pentru a face mereu cea mai buna alegere, pentru clientii si angajatii tai!

Fie ca esti in cautare de o solutie vending pentru cafeneaua ta, magazinul, sala de asteptare, fabrica sau biroul tau, noi te vom oferta cu o selectie premium de aparate vending perfect adaptate bugetului tau, cu o gama vasta de functii!

Website SEO by AYSA.ai SEO