Distribuitor automat bauturi reci Rhea luce zero snack - Dair

Pentru produsele cu cerere mare asiguram un stoc permanent. Pentru produse speciale, pentru produse configurate conform solicitarilor clientului sau pentru produsele de nisa, termenul de livrare este situat intre doua si sase saptamani in functie de stocul producatorului, cantitate, perioada de tranzit, sau factori diversi.

Distribuitor automat bauturi reci Rhea luce zero snack

Evaluare:
0%
SKU
Rhea luce zero snack

Distribuitorul automat de la Rhea vendors Luce zero snack are o interfata cu panou tactil si o capacitate maxima de pana la 1.120 de produse, cu 7 spirale per sertar și maxim 8 rafturi reglabile pe inaltime. De asemenea, distribuitorul de produse reci si snacks-uri Rhea Luce zero snack are o zona amplă de depozitare a produselor frigorifice si temperatura interioara stratificata reglabila.

0,00 RON
Va rog sa ma sunati

Declinarea raspunderii

Caracteristicile tehnice, imaginile, descrierea produselor au caracter pur informativ. Producatorul isi rezerva dreptul de a modifica aceste aspecte fara o notificare prealabila. Produsul este prezentat in configuratia standard afisata. Solicitati unui reprezentant vanzari toate detaliile de care aveti nevoie pentru a putea configura si alege produsul care corespunde cel mai bine cerintelor dumneavoastra

 

Distribuitorul automat de la Rhea vendors Luce zero snack are o interfata cu panou tactil si o capacitate maxima de pana la 1.120 de produse, cu 7 spirale per sertar și maxim 8 rafturi reglabile pe inaltime. De asemenea, distribuitorul de produse reci si snacks-uri Rhea Luce zero snack are o zona amplă de depozitare a produselor frigorifice si temperatura interioara stratificata reglabila.

Mai multe informatii
Manufacturer Rhea Vendors Group S.p.A.
Brand Rhea Vendors
Capacitate maxima produse: 1120
Nr maxim de selectii: 56
Nr. maxim de tavi: 8
Temp. minima controlata ° Celsius 5
Tensiune: 220V
Lungime mm 840
Inaltime mm 1830
Latime mm 635
Tip display Lcd
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Distribuitor automat bauturi reci Rhea luce zero snack

Dair Comexim ofera cele mai bune preturi pentru automate vending (vending machine, profesional vending, tonomate, distribuitoare, distribuitoare automate) de cafea, bauturi reci si calde, snacks sau alte produse, pentru toate orasele din Romania: Bucuresti, Ilfov, Alba Iulia, Arad, Pitesti, Bacau, Oradea, Bistrita, Botosani, Braila, Brasov, Buzau, Calarasi, Resita, Cluj Napoca, Constanta, Sfantu Gheorghe, Targoviste, Craiova, Galati, Giurgiu, Targu Jiu, Miercurea Ciuc, Deva, Slobozia, Iasi, Buftea, Baia Mare, Drobeta Turnu Severin, Targu Mures, Piatra Neamt, Slatina, Ploiesti, Zalau, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Alexandria, Timisoara, Tulcea, Ramnicu Valcea, Vaslui, Focsani

Oferim de asemenea produse vending pentru automate si distribuitoare, solutii complete pentru vending dar si service vending (reparatii automate vending). Oferim service automate noi dar si second hand.

Poate ca te intrebi unde poti plasa un aparat vending in spatiul afacerii tale, la birou, in sala de asteptare sau in magazin.

Raspunsul la aceasta intrebare este extrem de simplu! Suni la Dair Comexim si te sfatuim pe loc! Suntem un furnizor de incredere, cu o vasta experienta in piata de automate si aparate vending, si te vom sfatui unde poti plasa acest automat vending!

Suntem in parteneriat cu brand-uri renumite si de incredere in domeniu vending si de aceea iti putem oferi o gama foarte vasta de aparate vending de diverse marimi, ce se pot adapta nevoilor tale de spatiu.

In plus, consultantii nostri te ghideaza si te sfatuiesc permanent pentru a face mereu cea mai buna alegere, pentru clientii si angajatii tai!

Fie ca esti in cautare de o solutie vending pentru cafeneaua ta, magazinul, sala de asteptare, fabrica sau biroul tau, noi te vom oferta cu o selectie premium de aparate vending perfect adaptate bugetului tau, cu o gama vasta de functii!

Website SEO by AYSA.ai SEO