DAIR COMEXIM 2000 SRL este furnizor de echipamente si produse consumabile pentru segmentul de vending in Romania. Apartinand Gierre Holding, DAIR a intrat pe piata din Romania, in anul 1999, devenind in scurt timp un jucator important pe piata de vending, prin prisma ofertei de solutii destinate operatorilor.

SC DAIR COMEXIM 2000 a demarat in cursul anului 2006 procesul de implementare a unui sistem de management al calitatii obtinand certificatului ISO 9001:2001. In anul 2009, conform ultimelor actualizari din domeniul calitatii, am obtinut certificatul ISO 9001:2008, la capatul unui proces de recertificare.

STRATEGIE

Strategia noastra integrata de business include furnizarea celor mai performante echipamente de vending, a celor mai bune oferte de produse consumabile, suport si consultanta permanenta pentru partenerii nostri.

MISIUNE

Prezenti pe piata romaneasca de peste 10 ani, misiunea DAIR este aceea de a furniza cele mai bune produse si servicii personalizate pentru fiecare client.

Despre noi

Imaginile, detaliile tehnice, descrierile produselor au caracter informativ si nu creaza obligatii contractuale. Producatorul isi rezerva dreptul de a modifica aceste caracteristici fara o notificare prealabila. Pentru informatii exacte asupra acestor aspecte, precum si pentru disponibilitatea unui anumit produs,
va rugam contactati un reprezentat vanzari